
Jeg ved godt, det ikke er forår. Men jeg kan simpelt hen ikke vente længere - lad i det mindste denne tirsdag smage af forår!
1. Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Vend salat og kartofler med dressingen.
2. Anret salaten i 2 dybe tallerkener, og krydr med salt og peber. Top med æg, stenbiderrogn og dild, og servér straks, evt. med brød til.
TIP
- Urenset stenbiderrogn er billigere at købe end renset. Kom den i koldt vand og pisk, på den måde fjernes hinderne. Skyl den grundigt i koldt vand, si den, og smag den til med salt.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Svinespyd med salat asian style - Få opskriften her
Onsdag: Suppe med fennikel og kylling - Få opskriften her
Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her
Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her