

Ristet makrel med chilisauce og grøn salat
11. oktober 2012CHILISAUCE:½ dl olivenolie¼ dl citronsaft1 tsk. cayennepeber1 spsk. sød paprika1 tsk. stødt spidskommen1 lille fed hvidløg, fintrevetsalt
ENDVIDERE:4 makrelfileter, uden benlidt olie til stegning
SALAT:1 hjertesalat, plukket½ agurk i både1 rødløg i bådekogt quinoa fra tirsdagolivenolielidt hvidvinseddikesaltcitronbåde
Rør olie, citronsaft, cayennepeber, paprika, spidskommen og hvidløg sammen, og smag saucen til med salt. Gem halvdelen af chilisaucen til fredag!Rids skindet på makrelfileterne, og steg dem gyldne og sprøde i olie. Tryk dem godt ned mod panden, så skindet bliver sprødt over det hele.Krydr makrelfileterne med salt, og servér dem toppet med chilisauce. Servér straks en skøn salat af hjertesalat, agurk, rødløg og quinoa dryppet med lidt olie og eddike og krydret med salt. Giv citronbåde til.Opskriften er til 2 personer
TIP: Vælg den friskeste fisk i butikken - f.eks. egner hornfisk og sild sig også til denne ret.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Fredag
Læs også
