Mad

Ristet kylling med lun græskarsalat

af Louisa Lorang 15. november 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er ristet kylling med lun græskarsalat. Få opskriften her

Vælger du et friskt hokkaidogræskar, er skallen ofte så tynd, at den kan spises. Det gør det hele meget nemmere!1 hokkaidogræskar2-3 spsk. olivenoliesalt100 g græskarkerner1-2 tsk. salt3 spsk. citronsaft100 g rucolaKYLLING:2 kyllingebryster, gerne med skindlidt olie til stegningsaltSkrub græskarret. Flæk det, og skrab kernerne ud med en ske (gem kernerne). Skær græskarret i grove stykker, og vend dem med lidt olie og salt. Bag det ved 200° i 25-30 minutter, eller til græskarret er mørt.Rist græskarkernerne på en varm, tør pande i 1-2 minutter. Kom salt og citronsaft på, og lad citronsaften dampe væk. Lad græskarkernerne køle af. Vend græskar med rucola og sprøde græskarkerner lige inden servering.Steg imens kyllingen i lidt olie på en varm pande, til den er gennemstegt. Krydr med salt. Opskriften er til 2 personerTIP: Rucolaen er god sammen med det varme græskar. Varmen fra græskarret giver den endnu mere skarphed. Det passer til det søde græskar.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Torsdag

Fredag