
Rispilaffen kan spises som tilbehør til andet kød eller som kold frokostsalat.
1. Rispilaf: Skær alle grøntsagerne ud i fine terninger og abrikoserne i små stykker. Svits det hele i olie i en bred gryde. Drys krydderierne over, og svits videre i 1 minut. Rør risene i, og tilsæt bouillon. Lad det hele simre under låg i 20 minutter, til risene er møre.
2. Dup kødet tørt, og krydr med salt, peber og chiliflager. Brun kødet hurtigt på begge sider, og læg det i et lille ovnfast fad. Bland barbecuesauce og sojasauce, og hæld det over kødet. Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 10 minutter, evt. med grill de sidste 5 minutter.
3. Servering: Rør risene igennem, og smag til. Anret med kød skåret i brede stykker på tværs, og drys med cashewnødder og krydderurt.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER