
Risdeller med tomatsalat
7. august 2012(ca. 14 deller og salat til 2 personer)
2 dl parboiled-ris, kogte og afkølede
2 tsk. salt
2 æg
150 g Kirks Gedeost i saltlage (e.l.)
2 spsk. soltørrede tomater i olie, hakkede
3-4 spsk. blandede friskhakkede krydderurter, f.eks. dild, timian og basilikum
salt og kværnet peber
olie til stegning
SALAT:
1 courgette i terninger
1 spsk. olie
revet citronskal
lidt friskhakket timian
små halve sherrytomater
klippet purløg
Rør risen igennem, og bland æg, tomater, smuldret ost, salt og peber og friske krydderurter i, til du har en klistret masse, der hænger godt sammen. Form den til frikadeller, og steg dem sprøde på panden i lidt olie. Opbevar dem på køl.
Vend courgette-terningerne med olie, citron og timian. Lad dem trække i ½ time. Rist dem på en meget varm pande i 2-3 minutter. Lad dem køle af, og krydr med salt og peber. Halvér tomaterne, og vend dem med klippet purløg og peber. Opbevar dem hver for sig, men spis dem blandet.




hverdag og fest Dejlige desserter og
skønne kager Madplan til hele
ugen Køb dit køkkenudstyr
i feminashoppen.dk