https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1344-mad-tirsdag.jpg
Mad

Oksekød og grønne bønner i rød karry

31. oktober 2013
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er oksekød og grønne bønner i rød karry. Få opskriften her

Oksekød og grønne bønner i rød karry til 2 personer (20-40 min)

Vælger du at koge grove ris til retten, er tilberedningstiden lidt længere, end hvis du serverer nudler til.

INGREDIENSER
300 g oksekød i tynde skiver
lidt olie til stegning
1 tsk. sukker
200 g grønne bønner, enderne nippede
lidt olie til stegning
1 rødløg i både
1-2 spsk. rød karrypasta (eller efter smag)
2 spsk. fiskesauce
saft af ½-1 lime
sukker

TILBEHØR
kogte fuldkornsris eller nudler

Opskrift - sådan laver du oksekød og grønne bønner i rød karry

1. Steg kødet ved høj varme i lidt olie i en varm wok eller på en varm pande. Det skal brunes godt, men kun have ganske kort tid, så wokken skal være meget varm! Krydr med sukker, og tag kødet af varmen.

2. Steg bønnerne i lidt olie i den varme wok. Lad dem stege i et par minutter, tilsæt løg og rød karry. Smag til med fiskesauce, lime og sukker. Kom kødet tilbage, og tjek, at bønnerne er tilberedte (de må ikke være rå).

Læs også