
1. Læg kyllingefileterne i kogende bouillon i en gryde. Lad det simre svagt under låg i 15 minutter. Sluk derefter for varmen, og lad gryden stå i 10 minutter. Tag kødet op, og riv det i mindre stykker.
2. Tænd ovnen på 175°. Skræl eller skrub de søde kartofler, og skær dem i helt tynde skiver, gerne i foodprocessoren. Læg skiverne i en skål, og vend dem med olivenolie, paprika, hvidløgspulver, spidskommen og salt. Fordel skiverne på to bageplader beklædt med bagepapir – sørg for, at skiverne ikke ligger for meget i lag. Sæt bagepladerne i ovnen i 20 minutter, indtil kartoffelskiverne er sprøde i kanten, og saml dem derefter på én bageplade. Hæld kogende vand over majsene i en sigte, så de tør op. Fordel dem over kartoffelskiverne sammen med kyllingekødet og friskrevet cheddar. Sæt derefter bagepladen i ovnen i yderligere 10 minutter, indtil osten er gylden.
3. LYN-SALSA: Hak cherrytomaterne groft, og bland dem med den færdige salsa i en skål.
4. SERVERING: Pynt nachos med skiver af forårsløg, avocado og plukket koriander. Servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Paneer curry – Få opskriften her
Tirsdag: Fish’n’chips med quinoa-panering og tatarsauce – Få opskriften her
Torsdag: Krydrede kikærter i tomat med pocherede æg – Få opskriften her
Fredag: Mørbrad-satay med peanutbuttersauce og agurkesalat – Få opskriften her