
Frygt ikke fiskesaucen, den har lugten imod sig. Sammen med sesamolie og sojasauce giver fiskesaucen retten den helt rigtige orientalske smag.
1. Marinade: Bland sojasauce sammen med olie. Skær enderne af citrongræsset, fjern det yderste lag, og hak resten helt fint. Pil og riv hvidløg. Skræl og riv ingefær fint. Rens og hak chilien. Rør det hele sammen med fiskesauce.
2. Skær kyllingekødet i mindre stykker, og lad dem trække i marinaden, til de skal steges. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål. Lad dem trække i 2-3 minutter, og hæld vandet fra. Skyl peberfrugt og sugarsnaps, og skær dem i strimler. Steg kødet med marinaden ved høj varme i en wok. Tilsæt grøntsager og bønner, og vend det godt rundt. Tilsæt bouillon. Kog nudlerne som anvist på pakken, og afdryp. Vend dem i retten.
3. Mangosalat: Skær mangoen i 2 dele uden om stenen. Skær kødet i tern i skræl. Vend dem med rødbedespirer.
4. Servering: Drys wokretten med koriander og chili skåret i skiver. Servér med mangosalat til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Flæskesteg med grove fritter og barbecuesauce – Få opskriften her
Stegt rødspætte med aspargessalat og krydderurtemayo – Få opskriften her
Hakkebøffer og spidskålssalat med radiser – Få opskriften her
Kyllingekrebinetter med stuvede grøntsager – Få opskriften her