
Lasagne med søde kartofler, aubergine, squash og blomkålsbechamel
15. marts 2017Ingredienser til lasagne med søde kartofler
1 blomkål
1 lille løg
¼ l mælk
75 g revet parmesan
½ tsk. revet muskatnød
½ kg skrællede søde kartofler
1 aubergine
1-2 squash
Olie til stegning
1-2 tsk. oregano
Salt og friskkværnet peber
200 g revet mozzarella
LÆS OGSÅ: Lasagne med kylling og spinat
Lasagne - sådan gør du
Del blomkålen i små buketter og kom dem i en gryde med hakket løg og lidt vand.
Kog blomkålen mør, ca. 20 min., og hæld vandet fra.
Tilsæt mælken og blend til en cremet sauce.
Rør parmesanen i og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Tænd ovnen på 175°.
Skræl kartoflerne og skær dem, auberginen og squashen i tynde skiver på den lange led.
Steg aubergineskiverne kort i lidt olie.
Læg kartofler, aubergine og squash lagvis med bechamelsauce og revet mozzarella. Krydr jævnligt med oregano, salt og peber.
Slut af med revet mozzarella og bag lasagnen i ca. 40 min.
Lad den stå 10 min. inden servering
Server eventuelt lunt ciabattabrød og grøn salat som tilbehør