Mad

Lammekoteletter med boghvede-tabouleh

af Louisa Lorang 18. april 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er lammekoteletter med boghvede-tabouleh. Få opskriften her

Boghvede er et skønt alternativ til f.eks. couscous og ris. Har du mere lyst til en klassisk tabouleh, kan du selvfølgelig bare bruge couscous.

Lammekoteletter med boghvede-tabouleh til 2 personer (35 min.)

Ingredienser:2 dl boghvede1 bundt forårsløg1 bundt bredbladet persille(3 håndfulde)1 håndfuld mynte2 tomatersaft af 1 citron4-5 olivenoliesalt50 g feta

Lam:4-6 lammekoteletterolie til stegningsalt1 fed hvidløg

Opskrift - Sådan laver du lammekoteletter med boghvede-tabouleh:

1.Skyl boghveden, og kog den mør i ca. 15 minutter. Lad den dryppe af i en si. Snit forårsløg, persille og mynte fint.

2. Skær tomaterne i terninger (kassér gerne kernerne), og vend grøntsagerne med boghvede, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt. Vend brud af feta i lige inden servering.

3. Steg koteletterne på en varm grillpande. Krydr med salt, og gnid dem med lidt hvidløg.

Servér lammekoteletterne med boghvede-tabouleh.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kyllingebryst med rabarberchutney og peberrods-tzatziki - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling og blomkål i butter curry - Få opskriften her

Onsdag: Krebinetter med lun hjertesalat- Få opskriften her

Torsdag: Ristet torskerogn med peberrods-yoghurt - Få opskriften her