
Du kan vælge en udskæring fra lammets bov eller nakke.
1. Kryddermarinade: Knus de tørrede krydderier i en morter. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl og hak ingefær. Bland ingredienserne til kryddermarinaden sammen.
2. Skær lammekødet i ca. 5 cm store tern. Vend kødet godt sammen med kryddermarinaden. Brun kødet i smør i en tykbundet gryde. Hæld vand på, til det netop dækker kødet, og lad det simre under låg i 30-40 minutter, til kødet er mørt. Bræk den nederste, træede ende af aspargeserne, og skær dem i mindre stykker. Hæld afdryppede kikærter i gryden, og kog i 5 minutter. Tilsæt asparges, og kog i yderligere 3 minutter. Sluk for varmen.
3. Servering: Servér retten i dybe tallerkner toppet med yoghurt og hakket mynte. Riv skal fra 1 citron udover. Skær den anden citron i både, og stil dem frem på bordet.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Lammefrikassé med kikærter, mynte og asparges - Få opskriften her
Karbonader og spidskålssalat med mormordressing - Få opskriften her
Hakkebøffer med bagte porrer og rødbeder - Få opskriften her