
Tænd ovnen på 200°.
Læg laksefileterne på en bageplade med bagepapir. Drys sumak på laksen, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Steg laksen i ovnen i ca. 12 minutter.
Tabbouleh: Bring bulgur og vand i kog i en gryde. Skru ned for varmen, og lad bulguren simre i 15 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl med koldt vand. Hæld bulguren i en stor skål.
Rens forårsløgene, og snit dem fint. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skyl og hak mynte og persille.
Vend de hakkede urter i skålen. Smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Servér laksefileterne med tabbouleh som tilbehør.
TIP: Sumak er et syrligt krydderi, som samtidig giver en smuk rød farve. Køb det hos etniske grønthandlere. Kan evt. erstattes af citronsaft eller knust rosenpeber.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.