https://imgix.femina.dk/media/11826280f0164412bca9b49a3e6450b9.jpg
Mad

Krebinetter med blomkålssalat

6. juni 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er krebinetter med blomkålssalat. Få opskriften her

400 g hakket svinekød
½ bundt bredbladet persille, hakket
olie til stegning
salt

ENDVIDERE:
75 g mandler
¼ dl citronsaft
2 spsk. sukker
4 spsk. olivenolie
1 lille blomkål
1 lille rødløg i tynde skiver
½ bundt bredbladet persille, plukket

TILBEHØR:
½ kg kogte kartofler

Rør kødet med persillen. Form det til 4 små krebinetter, og steg dem i lidt olie på en varm pande til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt.
Rist mandlerne på en pande i ca. 4-5 minutter - rør i dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle lidt af, og hak dem groft.
Rør imens citronsaften med sukker og olie.
Del blomkålen i halve eller kvarter, og skær den i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend blomkål, løg og persille med dressingen, og smag til med salt. Lad salaten trække i mindst 5 minutter - gerne i 15 minutter inden servering. Top med mandler.
Anet krebinetter med blomkålssalat og kogte kartofler.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/7166322583af4d808fb87fd964715aea.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/acd65d23f99a4d92ac80c9b75b99520b.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/5efa6b7da5d5451a9d61371faa5650e6.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c277291fc9ab4c62abc9b4ee91503479.jpg

Læs også