Mad

Krebinetter med blomkålssalat

6. juni 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er krebinetter med blomkålssalat. Få opskriften her

400 g hakket svinekød½ bundt bredbladet persille, hakketolie til stegningsaltENDVIDERE:75 g mandler¼ dl citronsaft2 spsk. sukker4 spsk. olivenolie1 lille blomkål1 lille rødløg i tynde skiver½ bundt bredbladet persille, plukketTILBEHØR:½ kg kogte kartoflerRør kødet med persillen. Form det til 4 små krebinetter, og steg dem i lidt olie på en varm pande til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt.Rist mandlerne på en pande i ca. 4-5 minutter - rør i dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle lidt af, og hak dem groft.Rør imens citronsaften med sukker og olie.Del blomkålen i halve eller kvarter, og skær den i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend blomkål, løg og persille med dressingen, og smag til med salt. Lad salaten trække i mindst 5 minutter - gerne i 15 minutter inden servering. Top med mandler.Anet krebinetter med blomkålssalat og kogte kartofler.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER