
Krebinetter med blomkålssalat
6. juni 2011400 g hakket svinekød
½ bundt bredbladet persille, hakket
olie til stegning
salt
ENDVIDERE:
75 g mandler
¼ dl citronsaft
2 spsk. sukker
4 spsk. olivenolie
1 lille blomkål
1 lille rødløg i tynde skiver
½ bundt bredbladet persille, plukket
TILBEHØR:
½ kg kogte kartofler
Rør kødet med persillen. Form det til 4 små krebinetter, og steg dem i lidt olie på en varm pande til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt.
Rist mandlerne på en pande i ca. 4-5 minutter - rør i dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle lidt af, og hak dem groft.
Rør imens citronsaften med sukker og olie.
Del blomkålen i halve eller kvarter, og skær den i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend blomkål, løg og persille med dressingen, og smag til med salt. Lad salaten trække i mindst 5 minutter - gerne i 15 minutter inden servering. Top med mandler.
Anet krebinetter med blomkålssalat og kogte kartofler.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



