Mad

Korn med grillede grøntsager og feta

af Louisa Lorang 27. september 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er korn med grillede grøntsager og feta. Få opskriften her

2 dl perlerugsaltsaft af 1 citron2-3 spsk. olivenolie

GRØNT & OST:1 bundt forårsløg1 squash i skiver125 g snackgulerødder,flækkede1 majskolbeolivenolie100 g feta, smuldret1 håndfuld frisk oreganosalt

Skyl perlerugen, og kog den mør i saltet vand i ca. 20 minutter. Dræn vandet fra den, og vend den lune perlerug med citronsaft og olivenolie. Hak imens toppen af forårsløgene. Pensl den hvide del af løgene, squash, gulerødder og majskolben med olivenolie, og grill grøntsagerne på en varm gril+pande.Skær majsene fra kolben, og vend dem, de grillede grøntsager, hakkede forårsløg, feta og oregano med perlerugen. Smag til med salt, og servér straks.Opskriften er til 2 personer

TIP: Salaten er også super god med gedeost.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag