
Mad
Kokosstænger
4. april 2011af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Jette Ladegaard
Lækkert, hjemmelavet slik, der er nemt at lave. Det vil vække jubel til kaffen, som dessert eller måske hos en kær ven i stedet for et påskeæg.
6 søde
Chokolade»kiks« Frugtkugler Kaffekugler Karamelbrud Kokosstænger PeanutstykkerKokosstænger
Ca. 25 stk.
Det skal du bruge:
50 g smør
1 dl flydende honning
1½ dl piskefløde
300 g kokosmel
200 g lys chokolade
TILMELD DIG SØNDAGS NYHEDSBREV HER, OG VÆR DEN FØRSTE TIL AT FÅ REDAKTIONENS FAVORITOPSKRIFTER
Sådan gør du:
Smelt smør og honning.
Tag gryden af varmen og rør fløde og kokosmel i.
Pres massen ned i en lille bradepande foret med bagepapir.
Smelt chokoladen og bred den ud over kokosmassen.
Stil bradepanden køligt i ca. 4 timer.
Skær forsigtigt i stænger eller firkanter.
Opbevares køligt.