https://imgix.femina.dk/media/728c1ec1f2e346ac9429fb6c59f7fc4e.jpg
Mad

Kokosstænger

4. april 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Jette Ladegaard
Lækkert, hjemmelavet slik, der er nemt at lave. Det vil vække jubel til kaffen, som dessert eller måske hos en kær ven i stedet for et påskeæg.

6 søde

Chokolade»kiks« Frugtkugler Kaffekugler Karamelbrud Kokosstænger Peanutstykker

Kokosstænger
Ca. 25 stk.

Det skal du bruge:

50 g smør
1 dl flydende honning
1½ dl piskefløde
300 g kokosmel
200 g lys chokolade

TILMELD DIG SØNDAGS NYHEDSBREV HER, OG VÆR DEN FØRSTE TIL AT FÅ REDAKTIONENS FAVORITOPSKRIFTER

Sådan gør du:

Smelt smør og honning.

Tag gryden af varmen og rør fløde og kokosmel i.

Pres massen ned i en lille bradepande foret med bagepapir.

Smelt chokoladen og bred den ud over kokosmassen.

Stil bradepanden køligt i ca. 4 timer.

Skær forsigtigt i stænger eller firkanter.

Opbevares køligt.

Læs også