Hovedretter

Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke

Denne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre pastaretter. Her får du opskriften på tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke

Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke til 4 personer ( 20 min/ovntid 7 min)

Du skal bruge en blender til ærtepestoen, som er lynhurtigt tilberedt.
 
INGREDIENSER
8 skiver parmaskinke
600 g friske tagliatelle
 
ÆRTEPESTO
skal af 1 usprøjtet citron
300 g ærter (fra frost, optøede)
1 bundt dild
1 lille bundt mynte
5 spsk. friskrevet parmesan
1 dl rapsolie
salt og friskværnet peber
 
Opskrift - sådan laver du tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke
 
1. Tænd ovnen på 200°. Læg parmaskinken på bagepapir på en bageplade, og bag den i 6-8 minutter, til den er sprød.
 
2. Ærtepesto: Riv citronens skal fint. Blend ærterne med citronskal, dild, mynte, revet parmesan og rapsolie. Smag pestoen til med salt og peber.
 
3. Kog tagliatelle i en stor gryde med saltet, spilkogende vand i 2-3 minutter, til den er mør, men stadig har lidt bid. Hæld vandet fra. Bland pastaen med ærtepestoen, og servér straks med den sprøde parmaskinke.
 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Cannelloni med kylling og svampe - Få opskriften her

Penne med gorgonzola og valnødder - Få opskriften her

Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat - Få opskriften her

Linguini med butternutsquash, broccoli og varmrøget laks - Få opskriften her