Hovedretter

Stroganoff ekspres

4 personerDet skal du bruge:4-6 store kartofler2-5 persillerødder400 g blandede svampe500 g oksekød i wokstrimler50 g smør2 tsk røget paprikaSalt,

4 personer
madplan 8 4

Det skal du bruge:
4-6 store kartofler
2-5 persillerødder
400 g blandede svampe
500 g oksekød i wokstrimler
50 g smør
2 tsk røget paprika
Salt, peber
4 dl vand
1 oksebouillonterning
1 dl madlavningfløde
½ dl bredbladet persille

Sådan skal du gøre:

1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern ca. 3x3 cm. Skræl persillerødder og skær dem i tern ca. 3x3 cm. Kog kartofler og persillerødder møre i usaltet vand, ca. 15 min.

2. Rens svampene og halver de største.

3. Brun kødet i halvdelen af smørret 2-3 min. i en dyb pande og læg det til side. Brun svampene ca. 4 min.

4. Kom kødet tilbage på panden og krydr med paprika, salt og peber. Tilsæt vand, bouillon samt fløde og lad det koge 3-4 min.

5. Hæld vandet fra kartoflerne og persillerødderne og mos dem med en gaffel.

6. Rør resten af smørret i kartoffelmosen og smag til med salt og peber. Server mosen til stroganoffen drysset med groft hakket persille.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2959 KJ (707Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 710 170 24
Kulhydrat 1243 297 42
Fedt 1006 240 34

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs mere om: