Hovedretter

Spinatvafler med røget laks

Læg ugen ud med grønne vafler smækfyldt med vitaminrig spinat - skøn hverdagsmad der kun tager 20 minutter at lave. Her får du opskriften på spinatvafler med røget laks

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

200 g frisk spinat
3 æg
2 dl hvedemel
1 dl mælk
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
smør til stegning

LAKSE-AVOCADO-TOPPING

150 g røget laks i skiver
2 modne avocadoer
250 g friske ærter i bælg
50 g feldsalat
1 bæger flødeost naturel
frisk dild

Opskrift - sådan laver du spinatvafler med røget laks

1. Tænd for vaffeljernet. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender. Pensl vaffeljernet med smør, og steg vafler af dejen.

2. LAKSE-AVOCADO-TOPPING: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Bælg ærterne, og skyl feldsalaten. Top vaflerne med flødeost, røget laks, ærter, feldsalat, avocadoskiver og dild. Servér straks.
 
TIP: Spinatvafler smager også fremragende toppet med krydret kylling
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Tacosuppe med sprøde kikærter – Få opskriften her

Onsdag: Croque-madame – Få opskriften her

Torsdag: Kyllingefad med tomat og mozzarella – Få opskriften her

Fredag: Thai-beef-salat med peanutdressing – Få opskriften her