Hovedretter

Kylling og hvid bønnesalat med avokado

Ugens torsdagsopskrift er kylling og hvid bønnesalat med avokado. Få opskriften her







Virkelig nem aftensmad - bønnerne er jo allerede klar til brug!

2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
hvide bønner fra tirsdag
salt
saft af 1 citron
1 spsk. flydende honning
4 spsk. olivenolie
2 avokadoer
1 potte ærteskud
salt

Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegt. Krydr dem med salt.
Hæld kogevandet fra bønnerne.
Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Skær avokadoerne i terninger, og vend dem i dressingen sammen med bønnerne. Vend ærteskud i lige inden servering, og smag til med salt.
Servér kyllingebrysterne med bønnesalaten.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Ærteskud kan købes i større supermarkeder og hos gode grønthandlere. Kan du ikke skaffe det, kan du bruge brøndkarse.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


MandagTirsdagOnsdagFredag