Hovedretter

Hakkebøf med avokadosalsa og bulgur

Til 4 personerDet skal du bruge:Husk!Får du ingredienserne til denne ret leveret, skal den tilberedes senest dagen efter levering. Alternativt kan

Til 4 personer
Mamas madplan
Det skal du bruge:

Husk!

Får du ingredienserne til denne ret leveret, skal den tilberedes senest dagen efter levering. Alternativt kan kødet fryses ned til det skal bruges.

500 g hakket oksekød 8-12%
Fintrevet skal fra 1 lime
1 spsk olie
Salt og peber
350 g bulgur
9 dl vand
2 tsk salt
Fintrevet skal fra 1 lime
Salsa
2 avokado
6 tomater
1 bundt purløg
Saft fra 1-2 lime
Salt og peber
100 g små spæde salatblade

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 35 min.

1. Rør oksekød og limeskal sammen. Form kødet til 4 bøffer og steg dem ca. 20 min. på en pande i olie. Krydr med salt og peber.

2. Kog bulgur i saltet vand 8 minutter og lad det trække 8 minutter under låg. Riv limeskallen fint over bulguren og vend rundt med en gaffel så kornene bliver "løse".

3. Skær avokado og tomat i små bitte tern. Vend avokado og tomat sammen i en skål, hak purløget og vend det i. Dryp saften fra en lime over og drys med salt og peber.

4. Server bøffen på salatblade og spis avokadosalsa og bulgur til.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2892 KJ (691Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 636 152 22
Kulhydrat 1388 332 48
Fedt 868 207 30

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.