1 person:
Det skal du bruge:
70 g hvide bønner (rå)
1 kyllingebryst med skind
salt og peber
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 kviste rosmarin
6 blommetomater
20 g revet parmesan
Sådan gør du:
Sat bønnerne i blød i rigeligt vand natten over.
Næste dag: Krydr kyllingebrystet med salt og peber og steg det på skindsiden nedad på en pande.
Pil løget og skær det i både. Pil og hak hvidløget fint. Svits løg og hvidløg på panden i lidt olie og kom det i et fad sammen med de afdryppede hvide bønner, plukket rosmarin og tomat skåret i både.
Lag kyllingebrystet over og drys med parmesan. Steg det i ovnen ved 160 grader i ca. 17 minutter.
Opskriften er fra bogen 'Verdens sundeste mor og barn' af Christian Bitz og Arne Astrup. Politikens forlag, 300 kr.