Mad

Hakkebøffer med sprød salat

af Louisa Lorang 23. august 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hakkebøffer med sprød salat. Få opskriften her

¼ daggammelt brød (f.eks. fra mandag)lidt olivenoliesalt400 g hakket oksekødlidt olie til stegningsalt og peberENDVIDERE:2 spsk. citronsaft1 tsk. revet økocitronskal2 spsk. olivenolie1 romainesalat, plukket½ agurk i både400 g blandede tomater i terningersalt og peberTILBEHØR:400 g kogte kartoflerSkær brødet i skiver; halvér dem, dryp dem med olie, og rist dem på en varm pande eller grillpande.Form kødet til 4 bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande eller grillpande. Krydr med salt og peber.Rør imens citronsaft, citronskal og olivenolie sammen, og vend salat, agurk og tomater med dressingen. Krydr med salt og peber.Servér hakkebøffer med salat, croutoner og kogte kartofler.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER