Mad

Grillede snitsler med ferskensalsa

Ugens fredagsopskrift er grillede snitsler med ferskensalsa. Få opskriften her






2 skinkesnitsler
salt og peber
½ dl olivenolie
3 fed hvidløg, pressede
1 tsk. fint revet skal af en øko-citron
2 spsk. citronsaft
ENDVIDERE:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamicoeddike
2 ferskner i små terninger
½ bundt bredbladet persille, hakket
½ potte basilikum, hakket
salt og peber
1 citron
TILBEHØR:
100 g salat
olie og eddike
groft brød
Bank snitslerne let, og krydr dem med salt og peber. Rør olie, hvidløg, citronskal og citronsaft sammen. Pensl snitslerne med olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegte. Pensl med olien undervejs.
Rør imens olie og eddike sammen, og vend ferskner, persille og basilikum med dressingen. Smag til med salt og peber.
Skær citronen over, og gril den i 1-2 minutter, eller til den har fået lidt farve.
Servér snitslerne med ferskensalsa, citron, salat og groft brød.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagOnsdagTorsdag

Læs mere om: