
Opskrift - sådan laver du gedekoteletter med auberginer de luxe
1. Sautér hvidløg i olivenolie på en varm pande. Kom mosede tomater på, og krydr med timian, salt og peber. Lad det simre i ca. 5-8 minutter, til det er tyknet.
2. Flæk imens auberginerne, og brun dem i lidt olivenolie på en varm pande. Sæt dem på en bageplade med skære-fladen opad. Top dem med tomatsauce, brud af mozzarella og lidt olivenolie.
3. Sæt auberginerne i en brandvarm ovn under en varm grill, og lad osten smelte og blive gylden. Steg imens koteletterne i lidt olivenolie, gnid dem med hvidløg, og krydr dem med salt. Servér straks koteletter, auberginer, sprød salat og evt. groft brød.
TIP: Gedekoteletter fås på frost i flere velassorterede supermarkeder. Kødet er mildt og skønt. Kan du ikke skaffe det, så prøv en lammekotelet eller endda en svinekotelet til retten.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER