
Mad
Frugter med ricottacreme og mynte
7. juli 2011af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
Spis de dejlige bær naturel med en let creme lavet af friskosten ricotta og flødeskum. Friske hakkede mynteblade giver en pikant smag sammen med bærrene. Du kan sagtens blande andre bær end dem, jeg bruger her
(4 personer)
CREME:
1½ dl piskefløde
200 g ricotta
1 nip vaniljepulver
ENDVIDERE:
ca. 250 g friske jordbær
ca. 200 g friske hindbær
2 modne ferskener, nektariner eller 1 lille mango
1 håndfuld friske mynteblade
Pisk fløden til skum. Rør ricottaen med vanilje, og vend flødeskummet i. Stil det koldt til brug.
Skær jordbær og hindbær i skiver, og skær ferskener, nektariner eller mangofrugt i små terninger uden skrællen. Hak mynten ret fint. Anret desserten i smukke glas; læg frugten skiftevis i lag med lidt creme og et drys mynte imellem. Stil dem koldt i mindst 1 time. Pynt med frisk bær og mynte.
RELEVANTE LINKS


