Forretter

Chokolade-rødvins-sorbet

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 13. januar 2011
Få opskriften på chokolade-rødvins-sorbet her

DET SKAL DU BRUGE: 6 dl vand75 g glukose60 g sukker300 g hakket mørk chokolade, ca. 65 %3 dl rødvinSÅDAN GØR DU:Kom vand, glukose og sukker i en gryde, og lad det koge op, til sukker og glukose er smeltet. Kom chokoladen i, og lad den smelte. Tag gryden af varmen, og pisk rødvin i. Sæt dethele i køleskabet, til det er helt koldt. Kør sorbetmassen på en ismaskine, til den er frosset. Sæt isen i fryseren i mindst 2-3 timer inden servering. Isen kan opbevares i fryseren i et par dage, men er bedst, et par timer efter at den er lavet.TIP: Beklager! Denne is kræver en ismaskine. Har du ikke en, må du låne! Eller nyd et glas rødvin med en god mørk chokolade til i stedet. Isen kan tilfredsstille 8 lækkersultne gæster.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole