
Mad
Fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips
8. september 2014af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter er skønne sensommerretter. Her får du opskriften på fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips
Fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips
Røget laks er en lille luksus i hverdagen og samtidig nemt at sætte på bordet.INGREDIENSER
500 g røget laks i skiver 1 lille bundt kørvel friskkværnet peberFENNIKELSALAT
1 lille fennikel 2 røde æblerDRESSING
4 spsk. rapsolie 1 spsk. hvidvinseddike 1 tsk. sukker salt og friskkværnet peberRUGBRØDSCHIPS
6 tynde skiver rugbrød 1 spsk. olivenolie saltOpskrift - sådan laver du fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips
1. Fennikelsalat: Rens fenniklen. Skyl æblerne. Skær begge dele i meget tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. 2. Dressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend fennikel og æbler i dressingen. 3. Rugbrødschips: Skær rugbrødsskiverne i kvarter, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt. Rist rubrødsstykkerne i en 180° varm ovn i 5 minutter, til de er sprøde. 4. Anret laksen på 4 tallerkener, og fordel fennikelsalaten ovenpå. Pynt med kørvel og friskkværnet peber, og servér med rugbrødschips.UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Nakkekam og couscoussalat med fennikel og pære - Få opskriften her
Krydret linsesuppe med kyllingestykker - Få opskriften her
