
Et strejf af Vietnam
23. februar 2012




SÅDAN BLIVER DET NEMMERE:
2 DAGE FØR:
Lav iste, og opbevar den i køleskab.
1 DAG FØR:
Sylt ananas.
Lav wontonfyld, og opbevar det i køleskab.
Steg roastbeef, hvis du vil servere papajasalaten kold. Opbevares i køleskab.
Lav evt. dejen til banankagen, og opbevar den i køleskab.
Lav tamarind-marinade.
Snit kål, og opbevar den i fryseposer i køleskabet, evt. med et par dråber vand ved.
Lav sojadressing til kålsalaten.
SAMME MORGEN/FORMIDDAG:
Bag banankage.
Lav dip til wonton.
Lav papajasalat med roastbeef, eller tilsæt kødet senere. Opbevares i køleskab.
LIGE INDEN GÆSTERNE KOMMER:
Fold wontoner. Læg et rent viskestykke på en bakke, drys med en smule mel, og læg dem på viskestykket. Dæk med et rent viskestykke, og opbevar dem i køleskab i op til 1 time.
Skær roastbeef til papajasalaten (hvis du ikke allerede har gjort det).
Kog ris.
Steg wontoner (gerne lige når gæsterne er ankommet, mens de nyder en drink, så de er varme).
INDKØBSLISTE
KOLONIALVARER:
palmesukker
fiskesauce
peanuts
tamarind-pasta
vaniljestang
mandler
2 dåser kokosmælk
100 g mørk chokolade
HOS FISKEHANDLEREN:
150 g krabbekød
TJEK DESUDEN AT DU HAR:
isterninger
sukker
3 æg
mel
stegeolie
3 fed hvidløg
rørsukker
salt, peber
ris
soja
mørk rom
smør
bagepulver