Desserter

Pannacotta

af Beagle Iuel-Brockdorff 23. oktober 2008
5 blade husblas, 5 dl piske- eller kaffe­fløde, 1 stang vanilje, 50 g sukker.Hindbærsauce: 250 g hindbær, sukkerUdblød husblasen i koldt vand i ca. 10

5 blade husblas, 5 dl piske- eller kaffe­fløde, 1 stang vanilje, 50 g sukker.Hindbærsauce: 250 g hindbær, sukkerUdblød husblasen i koldt vand i ca. 10 min. Kog fløden op med vaniljekorn og -stang og sukker. Tag gryden af varmen og smelt forsigtigt husblasen deri. Afkøl let. Sigt blandingen over i 4 forme, som stilles koldt, gerne natten over.Kog hindbærrene med ¾ dl vand. Tryk dem gennem en sigte og smag til.Vend pannacottaerne ud på 4 tallerkener og pynt med sauce og citronmelisse.