Jordbærispinde
Desserter

Jordbærispinde med hvidt chokoladeovertræk

De lækre jordbærispinde er et hit til både voksne og børn. Disse er nemme at lave, så der kan hurtigt laves en ny portion, når de første er forsvundet. Her får du opskriften på jordbærispinde med hvidt chokoladeovertræk.

Jordbærispinde med hvidt chokoladeovertræk

Tid: 25 minutter + frysetid
Antal: 8-10 små is
 
DET SKAL DU BRUGE
300 g jordbær, gerne frosne
2 æggeblommer,
evt. pasteuriserede
100 g sukker
½ dl koncentreret jordbærsaft
¼ l piskefløde
isforme
 
 
PYNT
200 g hvid chokolade
frysetørrede jordbær
 
PRØV OGSÅ: Skift jordbærispinde ud med disse lækre vaniljeispinde med chokoladeovertræk og saltede peanuts
 

Opskrift - sådan laver du jordbærispinde med hvidt chokoladeovertræk

 
1. Kør jordbær, æggeblommer, sukker, jordbærsaft og fløde sammen i en blender, til bærrene er findelte, og cremen har en ensartet konsistens. Hæld straks cremen i isforme, og sæt en pind i hver. Sæt dem i fryseren, til de er helt frosne.
 
2. PYNT: Hak chokoladen fint, og smelt den i et højt glas over vandbad. Rør jævnligt i chokoladen, og tag den af varmen, så snart den er smeltet. Løsn isene fra formene, dyp dem hurtigt i chokoladen, og drys med frysetørrede jordbær. Læg de chokoladeovertrukne ispinde på en bakke beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm, og sæt dem i fryseren, til de skal serveres.
 
PRØV OGSÅ: Jordbæris på marengsbund med bærskum
 
Læs mere om: