Mad

Crispy kylling med kartoffelsalat

af Louisa Lorang 9. august 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er crispy kylling med kartoffelsalat. Få opskriften her

2 dobbelte kyllingelårsaft af 1 citron1 dl hvedemelrigelig olie til stegningENDVIDERE:3 spsk. olivenolie1 tsk. dijonsennep3 spsk. limesaft1 forårsløg (det grønne), helt finthakket100 g grønne bønner1 majskolbe300 g kogte kartofler i mindre stykker1 rødløg i tynde skiversalt og peberDel kyllingelårene i to, så du har 4 stykker i alt. Kom dem i en frysepose med saften af 1 citron. Lad det trække i køleskab i ca. 30 minutter. Kom melet i en ren frysepose, og kom kyllingestykkerne i melet. Ryst posen, så kyllingen får mel over det hele. Steg kyllingen i rigelig olie i en dyb pande i ca. 10 minutter på hver side, eller til stykkerne er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt.Rør imens olie, sennep og lime sammen med finthakket forårsløg. Nip enderne af bønnerne, og damp dem i saltet vand i 3-4 minutter. Kog majskolben, og skær kernerne af. Vend bønner, majs, kartofler og rødløg med dressingen, og smag til med salt og peber. Servér kyllingen med kartoffelsalat og servietter.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER