Couscous med kylling og spinatsalat med granatæble og rødløg
28. april 2021
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Denne opskrift byder på couscous med kylling og spinatsalat med granatæble og rødløg. Få opskriften her
4 personer
Tid i alt 25 min
Det skal du bruge
2 spsk. spidskommen
1 tsk. stødt kanel
2 spsk. rapsolie til stegning
340 g kyllingebrystfilet
250 g couscous
5 dl hønsebouillon
25 g mandler
10 tørrede abrikoser
5 stilke frisk mynte
salt og friskkværnet peber
Spinatsalat
300 g frisk babyspinat
1 rødløg
1 granatæble
Dressing
saft fra granatæblet
3 spsk. rapsolie
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du couscous med kylling og spinatsalat med granatæble og rødløg
Rist spidskommen og kanel i olie på en pande. Skær kyllingefilet i mindre stykker, og steg dem i krydderierne. Tilsæt couscous, og hæld bouillon ved. Rør godt rundt, og skru ned for varmen.
Læg låg på, og lad det simre i 15 minutter. Rør godt undervejs. Hak mandlerne groft, og skær abrikoserne i strimler. Skær myntebladene i strimler. Vend mandler, abrikoser og mynte i retten.
Spinatsalat: Skyl babyspinaten. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skær granatæblet over (over en skål), og pil kernerne ud. Gem saften til dressingen. Bland granatæblekernerne med spinat og løg.
Dressing: Rør granatæblesaften sammen med olie, salt og peber, og hæld det over salaten. Servér salaten som tilbehør til couscous med kylling.