chokolademousse
Mad

Chokolademousse med kun tre ingredienser

22. februar 2017
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Det er både nemt og hurtigt at lave den smagfulde chokolademousse med ganske få ingredienser. Så kan du til gengæld gå all-in på pynten!

Chokolademousse med kun tre ingredienser

Tid: 10 minutter Antal personer: 2-4 DET SKAL DU BRUGE 3 æggehvider 2 spsk. kokos- eller rørsukker 50 g mørk chokolade
PYNT nødder, bær eller frisk frugt PRØV OGSÅ: Chokolademousse-kage med trøffelpynt

Opskrift - sådan laver du chokolademousse med kun tre ingredienser

Pisk æggehviderne stive med elpisker i en skål. Tilsæt sukker, og pisk, til det bliver opløst i de stive æggehvider. Smelt forsigtigt chokoladen i en varmefast skål over vandbad, og hæld den ned i de stive æggehvider, mens du pisker. Sluk for elpiskeren, så snart chokoladen er blandet i hviderne, og fordel derefter moussen i en stor skål eller flere små. Moussen kan spises straks, men den smager bedst, når den har stået et par timer på køl og har sat sig. Pynt med nødder, bær eller frisk frugt inden servering. PRØV OGSÅ: Chokoladekage med kaffemousse
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også