Brød

Krydderurtebrød

af Louise Dandanell Ørsted 10. august 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Servér det flotte krydderurtebrød i skiver som en slags snack til en velkomstdrink.

TID: CA. 50 MIN.

1 dl mælk25 g persille5 stilke timian250 g mel1 tsk bagepulver1¾ dl olie4 æg50 g smagfuld ost50 g valnødderSalt og peber

Prøv også:

Nye kartofler med krydderurte-creme Mynte-te Salat med stribede rødbeder

Tænd ovnen på 180 grader.

Blend mælk og krydderurter sammen evt. med en stavblender.

Bland mel og bagepulver i en skål. Hæld mælk og olie i, mens der piskes.

Pisk æggene i ét ad gangen.

Riv osten og bland den og nødderne i dejen. Krydr med salt og peber.

Hæld dejen i en smurt 1½ l rugbrødsform, gerne foret med bagepapir.

Bag brødet i ca. 35 minutter.

Lad det køle lidt af i formen, inden det tages ud.

Det er nemmest at skære brødet når det er afkølet.