Mad

Brandvarm kærlighed

af Louisa Lorang 1. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er brandvarm kærlighed. Få opskriften her

5 bagekartofler25 g smør1-1½ dl lunet mælkENDVIDERE:500 g rødbeder, skrællede1 spsk. olivenolielidt plukket timiansalt80 g parmaskinke100 g rucola1 rødløg i tynde skiverlidt olie og eddikeSkræl kartoflerne, skær dem i grove stykker, og kog dem i usaltet vand, til de er helt møre. Dræn vandet fra, og lad kartoflerne dampe tørre under låg. Pisk kartoflerne med et piskeris, og pisk smør og mælk i mosen. Smag til med salt.GEM HALVDELEN AF MOSEN TIL FREDAG!Skær imens rødbederne i terninger. Vend dem med olie, salt og timian, og bag dem i en varm ovn ved 180° - gerne varmluft - i 15-20 minutter, eller til de er møre, men har lidt bid. Læg skinken på bagepapir, og bag også den i ovnen, til den er sprød. Vend rucolaen med løg, olie og eddike.Anret mos med rødbeder, sprød skinke og rucolasalat, og servér straks.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER