Mad

Bøfsandwich med bløde løg

af Louisa Lorang 22. august 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er bøfsandwich med bløde løg. Få opskriften her

3 løglidt olie til stegningsalt2 små bøfferolie til stegningENDVIDERE:4 store skiver godt brødolivenolie50 g blandet salat2 tomater i skiver10 cornichonersalt og peberSkær løgene i skiver, og steg dem i olie på en varm pande. De skal være gyldne og bløde - det tager ca. 10 minutter, så vær tålmodig. Krydr med salt.Steg bøfferne i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.Dryp brødene med olivenolie, og fyld dem med salat, tomat, bøf, løg og cornichoner. Krydr med salt og peber, og servér straks.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER