Aftensmad

Stroganoff ekspres

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 3. januar 2015
4 personerDet skal du bruge:4-6 store kartofler2-5 persillerødder400 g blandede svampe500 g oksekød i wokstrimler50 g smør2 tsk røget paprikaSalt,

4 personerDet skal du bruge:4-6 store kartofler2-5 persillerødder400 g blandede svampe500 g oksekød i wokstrimler50 g smør2 tsk røget paprikaSalt, peber4 dl vand1 oksebouillonterning1 dl madlavningfløde½ dl bredbladet persilleSådan skal du gøre:1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern ca. 3x3 cm. Skræl persillerødder og skær dem i tern ca. 3x3 cm. Kog kartofler og persillerødder møre i usaltet vand, ca. 15 min.2. Rens svampene og halver de største.3. Brun kødet i halvdelen af smørret 2-3 min. i en dyb pande og læg det til side. Brun svampene ca. 4 min.4. Kom kødet tilbage på panden og krydr med paprika, salt og peber. Tilsæt vand, bouillon samt fløde og lad det koge 3-4 min.5. Hæld vandet fra kartoflerne og persillerødderne og mos dem med en gaffel.6. Rør resten af smørret i kartoffelmosen og smag til med salt og peber. Server mosen til stroganoffen drysset med groft hakket persille.Næringsindhold pr. person: Energi: 2959 KJ (707Kcal)Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)Protein 710 170 24Kulhydrat 1243 297 42Fedt 1006 240 34Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.