Aftensmad

Stegt laks med tomatsalsa

af Louisa Lorang 31. maj 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er stegt laks med tomatsalsa. Få opskriften her

Stegt laks med tomatsalsaOpskriften er til 2 personer

Super nem fisk med sød, syrlig og stærk salsa til.

DET SKAL DU BRUGE300 g laks uden benolie til stegningsalt

SALSA1 bananskalotteløg¼ dl æbleeddike¼ dl sukker1 hakket rød chili, eller efter smag4 tomater i terningerlidt hakket persillesalt

TILBEHØR500 g kogte kartofler100 g blandet salatolivenolieæbleeddike

Opskrift - sådan laver du stegt laks med tomatsalsa

1. Tjek laksen for ben. Steg den på skindsiden i lidt olie på en varm pande, til den er gennemstegt. Vend den evt. til sidst, og steg den kort på kødsiden. Skrab kødet af laksen, når du skal spise, og kassér skindet.

2. Hak løget fint, og kom det i en kasserolle med eddike, sukker og chili. Lad det lige varme op, så sukkeret smelter. Kom tomater i, og lad dem varme med i ½ minuts tid. Tag salsaen af varmen, og vend persille i. Smag til med salt.

3. Servér laksen toppet med salsa og med kogte kartofler og salat vendt med olie og eddike til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER