Aftensmad

Spejlæg med spinat og sprød brødkrumme

af LYNN ANDERSEN 3. maj 2011
Foto: BJØRN JAKOBSEN
Intet brunchbord uden æg – her spejlet med spinat.

Intet brunchbord uden æg - her spejlet med spinat.Spejlæg med spinat og sprød brødkrummeTID: 25 min.

Den perfekte brunch til Mors Dag

Yoghurt med sirup og valnødder

Spejlæg med spinat og sprød brødkrumme

Prosciutto med pærer og myntedressing

Platte med røget fisk og fennikel-agurkesalat

Abrikoskage

Det skal du bruge:

3 skiver brød2 spsk dijonsennep 1 spsk olivenolie750 g spinatblade5 spsk piskeflødePeber6 store ægSådan gør du:

Tænd for ovngrillen.Riv brødet med hænderne - kom det ikke i foodprocessoren, for så bliver stykkerne for små. Bland med 1 spsk sennep og halvdelen af olien. Rist stykkerne sprøde under grillen 3-4 min. Kom lidt vand i en gryde - lige nok til at dække bunden - og tilsæt spinaten ved stærk varme.Tag gryden af varmen, når spinaten falder sammen. Si evt. vandet fra og tilsæt resten af senneppen samt piskefløden.Lad det småkoge i 3 min. Smag til med peber.Steg æggene i resten af olien på en stor stegepande.Anret spinaten på 6 tallerkener og top hver med et spejlæg og et drys brødkrummer.Serveres straks.Servér brunchen med stil med disse produkter fra SØNDAGs webshop:

Porcelænsskåle m. mønster- Bloomingville Trinidad leaves dug- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen