Aftensmad

Spaghetti med skaldyr

af Louise Dandanell Ørsted 21. marts 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
En mellemret er ikke nødvendig, men den skønne pasta med skaldyr løfter menuen et trin længere op i den festlige ende.
4 personer
Tid i alt 25 min

Det skal du bruge:

  • 250 g spaghetti, gerne en tynd type
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1 rød chili
  • 250 g skaldyrsmiks., f.eks. rejer, krebsehaler, muslinger
  • Frisk basilikum
  • 1 citron

Sådan gør du: Kog spaghettien efter anvisning på emballagen. Pil og hak løg og hvidløg, der svitses i varm olie i en gryde. Tilsæt 6 fine skiver frisk chili og skaldyr og varm det godt igennem. Vend skaldyr og basilikum i den afdryppede pasta og server citronbåde til.