Sandwich med kålsalat og andebryst
Aftensmad

Sandwich med kålsalat og andebryst

17. februar 2022Opdateret 3. april
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Smagfuld hjemmelavet sandwich med kålsalat og andebryst. Få opskriften her
2 personer

Sandwich

  • 1 andebryst
  • salt
  • ½ savojkål, strimlet
  • 1 spsk. salt
  • 1½ dl drænet yoghurt
  • 1 lille fed hvidløg, revet
  • 1 spsk. flydende honning
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 4 skiver groft brød
  • 8 syltede agurker i skiver
  • 1 æble i både

Opskrift - sådan laver du en sandwich med kålsalat og andebryst

  1. Rids skindet på andebrystet, og læg det med skindsiden nedad på en varm, tør pande. Lad det stege i 12 minutter på skindsiden. Vend det, og lad det stege i yderligere 8-10 minutter på kødsiden.
  2. Kom imens kålen i et dørslag, og vend den med salt. Lad den trække i 10 minutter. Klem derefter kålen, så den "mørner" og smider lidt vand.
  3. Rør yoghurt, hvidløg, honning og eddike sammen, og vend kålen i dressingen. Smag til med salt om nødvendigt. Skær andebrystet i skiver.
  4. Fyld brødene med kålsalat, andebryst, syltede agurker og æble. Servér straks.

TIP: Har du ekstra kålsalat, så servér det ved siden af sandwichen.

Er du vild med sandwich? Kig forbi vores andre smagfulde og lækre opskrifter.

Få flere opskrifter med andebryst her

Læs også