Sandwich med kålsalat og andebryst
Aftensmad

Sandwich med kålsalat og andebryst

af Louisa Lorang 17. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er sandwich med kålsalat og andebryst. Få opskriften her

Sandwich

  • 1 andebryst
  • salt
  • ½ savojkål, strimlet
  • 1 spsk. salt
  • 1½ dl drænet yoghurt
  • 1 lille fed hvidløg, revet
  • 1 spsk. flydende honning
  • 2 spsk. æbleeddike

ENDVIDERE

  • 4 skiver groft brød
  • 8 syltede agurker i skiver
  • 1 æble i både

Rids skindet på andebrystet, og læg det med skindsiden nedad på en varm, tør pande. Lad det stege i 12 minutter på skindsiden. Vend det, og lad det stege i yderligere 8-10 minutter på kødsiden. Kom imens kålen i et dørslag, og vend den med salt. Lad den trække i 10 minutter. Klem derefter kålen, så den "mørner" og smider lidt vand. Rør yoghurt, hvidløg, honning og eddike sammen, og vend kålen i dressingen. Smag til med salt om nødvendigt. Skær andebrystet i skiver. Fyld brødene med kålsalat, andebryst, syltede agurker og æble. Servér straks. Opskriften er til 2 personer

TIP: Har du ekstra kålsalat, så servér det ved siden af sandwichen.

Få indkøbslisten til hele ugen her