Aftensmad

Salat med kylling og tang

af Louisa Lorang 10. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er salat med kylling og tang. Få opskriften her

2-3 plader noritangrigelig olie til stegningsalt2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsaltENDVIDERE:4 spsk. limesaft1 spsk. soja1 spsk. flydende honning100 g babyspinat2 avokadoer i terninger1 rødløg i tynde skiver1 spsk. ristede sesamfrøTILBEHØR:gari (syltet sushi-ingefær)groft brødKlip tangen i strimler, og steg den i olie i en varm wok. Den skal bare have ½-1 minut. Lad den dryppe af på køkkenrulle, og drys med salt.Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt; lad dem køle lidt af, og skær dem i skiver.Rør imens limesaft, soja og honning sammen, og vend spinat, avokado og løg sammen med dressingen.Anret salaten med kylling, tang, sesamfrø og gari, og servér straks med groft brød til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER