Aftensmad

Salat med kylling og hytteost

af Louisa Lorang 26. juli 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er salat med kylling og hytteost. Få opskriften her

2 kyllingebryster1 økologisk citron2 spsk. olivenolielidt salt2-3 spsk. sesamfrøENDVIDERE:½ rugbrød i grove terningerlidt olivenoliesalt1 bæger hytteost (200 g)1 bundt purløg, hakket½ bundt radiser i skiversalt og peber2 hovedsalater, plukkede2 avokadoer i bådelidt citronsaftSkær kyllingebrysterne i tre aflange stykker hver. Riv skallen af citronen fint, og rør skal, saft af 1 citron, olie og salt sammen, og kom kyllingen i marinaden i 10 minutter. Varm ovnen til op 220°, og sæt kyllingen på spyd. Drys kyllingespyddene med rigeligt sesamfrø. Steg spyddene i ovnen i 15 minutter, eller til de er gennemstegte.Vend rugbrødsterningerne med olie og salt, og rist dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er sprøde. Rør hytteosten med purløg og radiser, og smag til med salt og peber.Anret salaten med avokado, lidt citronsaft, kyllingespyd og croutoner. Giv hytteost til som dressing. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER