Aftensmad

Rejer i rød kokosmælk med ingefær

20. februar 2014
af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
Til 4 personer Det skal du bruge:Tip!Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.400 g rejer800 ml kokosmælk light1 spsk

Til 4 personer Det skal du bruge:

Tip!

Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.

400 g rejer800 ml kokosmælk light1 spsk rød karrypasta3-4 gulerødder6 stk kaffir limeblade200 g bønnespirer10 cm ingefær3 spsk fishsauce1 limefrisk koriander400 g jasminrisSådan gør du:Tilberedningstid ca. 25 minutter.1. Kog risene under låg i 7 dl vand med 1 tsk salt i 12 min. og lad dem derpå trække til retten er færdig. Skræl gulerødder og snit dem fint.2. Kog kokosmælk med karrypasta, gulerødder og limeblade. Skræl og snit ingefæren fint. Tilsæt det sammen med fishsaucen i kokosmælken. Lad det simre 10 minutter og rør i gryden undervejs. Smag til med saft fra lime.3. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukkede koriander i kokosmælken og server med de kogte jasminris.Tip: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.Næringsindhold pr. person:Energi: 3062 KJ (732Kcal)Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)Protein 560 134 18Kulhydrat 1606 384 52Fedt 896 214 29Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.