Aftensmad

Perlebygsalat med gríllet hallumi

af Louisa Lorang 6. juni 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er perlebygsalat med gríllet hallumi. Få opskriften her

1½ dl perlebygsalt1 spsk. smør1 squash skåret i skiver1 rød peberfrugt i både1 rødløg i tykke skiver1 pakke hallumiost, 250 g, i skiverolivenolieENDVIDERE:1 spsk. flydende honning3 spsk. balsamicoeddike4 spsk. olivenolie1 håndfuld plukket oreganoSkyl perlebyggen, og kog den i saltet vand i ca. 15-20 minutter, til den er mør; dræn overskydende vand fra, og vend lidt smør i.Dryp imens squash, peberfrugt, løg og hallumi med olivenolie, og gril dem på en varm grill eller grillpande. Krydr grøntsagerne med lidt salt. Rør honning, eddike og olivenolie sammen, og vend de varme grøntsager med dressingen. Vend perlebyggen med oregano, og anret den toppet med hallumi og grillede grøntsager. Servér straks.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER