Aftensmad

Nudelsalat med kylling, kål og lime

af Louisa Lorang 1. august 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er nudelsalat med kylling, kål og lime. Få opskriften her

2 kyllingebrysterolie til stegningsalt150 g nudler - gerne udon-saltENDVIDERE:¼ dl limesaft1 spsk. sukker4 spsk. sojasaucehakket rød chili, efter smag½ bundt gulerødder med top (eller små gulerødder)½ bundt koriander, plukket½ bundt forårsløg, hakkede½ spidskål, snittet1 spsk. sesamfrøSteg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr dem med salt. Lad dem køle en anelse, og skær dem i skiver.Kom imens nudlerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre, ca. 4 minutter - eller se anvisningen på pakken.Rør limesaft, sukker og soja sammen, og smag til med chili.Skrub gulerødderne, og skær dem i skiver. Vend gulerødder, koriander, forårsløg, spidskål, nudler og kylling med dressingen. Smag til, drys med sesamfrø, og servér..Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER