

Lammekoteletter med lun hvid bønnehummus
INGREDIENSER
- 250 g hvide bønner, udblødte
- ¼ dl olivenolie
- saft af 1 citron
- salt
BLOMKÅL
- ²⁄₃ blomkål i grove stykker
- olivenolie
- lidt citronsaft
- salt
LAM
- 4-6 små lammekoteletter
- olivenolie
- lidt bredbladet persille
Hvide bønner er super skønne, også purerede som her.
1. Skyl bønnerne, og kog dem møre i ca. 45-60 minutter. (Gem 2 dl kogte bønner til fredag!). Dræn vandet fra bønnerne, men gem det. Blend resten af bønnerne med ¼ dl olivenolie, ¼-½ dl kogevand og saft af 1 citron. Smag til med salt.
2. Rist imens blomkålen i olivenolie. Smag den til med en smule citronsaft og salt.
3. Steg koteletterne, eller grill dem på en varm grillpande. Krydr med salt og peber.
4. Anret blomkål og koteletter, og drys med persille. Servér straks med lun bønnehummus til.
TIP: Bønnehummussen kan spises både lun og kold.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Kålsalat & kødboller asian style - Få opskriften her
TIRSDAG: Pasta med tomat og salsiccia - Få opskriften her
ONSDAG: Dampet spidskål med gedeost og laks - Få opskriften her
FREDAG: Salat med hvide bønner og kylling - Få opskriften her