Aftensmad

Kylling i rød karrysauce

af Beagle Iuel-Brockdorff 11. november 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Saucen er tilsat porrer og tomat, men du kan nemt erstatte dem med andre grøntsager. Husk blot at komme dem i, så de er møre samtidig. Til retten har jeg serveret tortellini til, men ris eller nudler er også godt.

Tid: Ca. 20 min.

Til 2 personer

Prøv også:

Thai-okse med rød karry i kokosmælk Gullaschgryde Paprikagryde med kylling og bacon

2 portioner tortellini, nudler eller ris1 stor eller 2 små kyllingefileter1 porre1 spsk olie1-2 tsk rød thaikarry (fås på glas f.eks. fra Santa Maria)¼ stængel citrongræs1 tsk ingefær1 lille dåse kokosmælk4-5 små tomaterSalt, peberCitron- eller limesaft

Kog tortellini, nudler eller ris.

Skær kyllingekødet i strimler og svits dem hurtigt sammen med porreringe i varm olie i en wok.

Tilsæt karry, finthakket citrongræs, revet ingefær samt kokosmælk og kog et par minutter.

Skær tomaterne i kvarte, kom dem i saucen og smag retten til med salt, peber og lidt citron- eller limesaft.

Server med det valgte tilbehør.