Aftensmad

Jordbær-citrussalat

af Lynn Andersen 4. april 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Her er opskriften på en salat der er både sød og syrlig

Brunch: Jordbær-citrussalat

TID: 15 min. + hvileIngredienser500 g jordbær3 store appelsiner2 spsk rørsukker2 spsk hakkede mynteblade2 dl blåbærLidt mynte til pynt

Flere opskrifter

Får du gæster?Find skønne menuer HER Sund madFind lækre og sunde opskrifter HER Sød tand?Find lækre desserter HER

FremgangsmådeSkyl jordbærrene og halvér dem.Skær et lille stykke af begge ender af appelsin.Fjern dernæst skind og hinder. Skær mellem frugtkød og hinder for at fjerne hver filet.Bland frugt, sukker og mynte i en skål og lad det stå 30 min.Tilsæt blåbær og pynt med mynte inden servering.Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræfra Madam Stoltz.299 kr.>> køb HER Vin-termometerfra Bengt Ek Design.249 kr>> køb HER Knivsæt fra Shun: kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr.>> køb HER