Aftensmad

Børnenes yndlingscurry

13. oktober 2011
af Newsdesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Aftensmaden skal være sund og lækker, selv om du har dårlig tid

Aftensmaden skal både være sund, nærende og dække hele familiens smag. Synes du, at det er en udfordring at finde på noget nyt hver dag? Få TV-baronessen Caroline Flemings kogebogs-tips til at lave mad, som smager dine børn.Børnenes yndlingscurry4 personerIngredienser: 2 spsk. vindruekerneolie1 lille løg, skåret i fine tern1 æble, skåret i fine tern1 banan, skåret i fine tern1 tsk. mild karrypulver4 dl kokosmælk2 kyllingefileter, skåret i små ternevt. persille til pyntSådan gør du: Varm olien i en gryde, og svits løget i 3 minutter. Tilsæt æble og banan, og steg det i 4 minutter. Drys karry over, og rør godt rundt. Hæld kokosmælken over, og lad det simre under låg i 12 minutter. Hæld det hele i en blender, blend og så tilbage i gryden. Læg kyllingestykkerne i, og lad curryen simre i yderligere 5 minutter.Server den med ris til. Pynt evt. med persille.Få også den lækre opskrift på kartofler med tomatpesto, bønner og oliven på familiejournal.dkPrøv også:Havregrød med æble og kanelBabyens kyllingechili